En underbar dag igår med utbildning i regndroppsmassage för häst, en teknik som med hjälp av massage och eteriska oljor hjälper hästen till avslappning och självläkning. En sådan ynnest att få vara nära djur!

Läs hela inlägget »

Vad kan väl vara bättre än att ägna påskledigheten åt att prata häst??!! Idag var det dags för ett besök igen hos min nya kompis Spencer! Idag presenterade han mig för sin flickvän! Det är verkligen fantastiskt med djur, så kloka och fina!
Älskar verkligen att göra detta!
Om du vill ha en djupare kontakt med ditt djur och vill ha min hjälp hör av dig!

Läs hela inlägget »

Idag började dagen med en tur till den här fina killen! En stunds reikihealing och lite "prat" om livet! Vilken ynnest det är att få kommunicera med djur! Jag är ju inte van vid hästar men det blev ett jättefint möte! Kommunikation är kommunikation oavsett storleken på djuret! Jag fick veta lite om kompisar och vem som inte är snäll av de andra hästarna. Vad som är roligast i livet. Vi enades också om att man faktiskt inte får ställa godis så här som på bilden, så att man näääääästan når det!!
Tack för en fin pratstund Spencer!

Läs hela inlägget »
2019 blev ett år av studier! Färdig reikilärare/reikimaster precis nu till nyår. Sedan två andra utbildningar igång: shamansk healingutbildning för en Sibirisk shaman samt utbildning till djurkommunikatör. Dessutom vill en nygammal passion ta plats i livet: kulning, ett sångsätt som är ett lockrop. Håll utkik efter mina nya spännande nya kurser 2020!!!
Läs hela inlägget »
Mitt första år som egenföretagare är snart till ända! Många yogaelever har jag träffat, reikibehandlingar har utförts i min mysiga lokal på Vasa Hälsoklinik. Kurser med Igong hälsa och utveckling har genomförts. Och sist men inte minst fick jag förmånen att vara en del av det fantastiska nätverket kring Janesh Vaidyas turné Lev som du drömmer.

Tack alla kunder och alla ni som jag fått förmånen att samarbeta med!

Välkommen tillbaka 2019!
Läs hela inlägget »

Nu börjar vi med höstens tema "Kura skymning" på Vasa hälsoklinik, ett samarbete mellan SjälsCoachen och Igong hälsa och utveckling. Vi träffas och kurar, mediterar, andas, fikar, läser högt och samlar kraft när mörkret lägger sig.
Välkommen torsdagen den 25 oktober kl. 18.00-19.30. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!
Välkommen!

Läs hela inlägget »

I gårdagens Corren var det en helsidesartikel om mig och min tonårsyoga.

På Correns hemsida ligger även en liten inspirations-/instruktionsfilm för dig som är nyfiken på tonårsyoga!

Filmen och artikeln hittar du här!

Läs hela inlägget »

Idag hade vi vårens sista Varsam vandring; en sådan fin stund det blev!

Vi återupptar vandringarna i höst så håll utkik efter datumen under rubriken "kursutbud".

Att vara i skogen borde skrivas ut på recept!

Läs hela inlägget »
Etiketter: skogen läker
Dags för kurs! Nu börjar vi med en återkommande ”här och nu” kurs som vi kallar Varsam vandring. Följ med på en stunds umgänge med naturen och dig själv. Vi vandrar under tystnad, gör enkla andnings- och yogaövningar och tar in naturen i våra sinnen.
Välkommen!
 
Läs hela inlägget »