Här hittar du information om de kurser och workshops som jag erbjuder i min verksamhet. Om du klickar på rubiken "kursutbud" till vänster så kan du se vad jag har att erbjuda just nu. Här nedan kommer en liten beskrivning av det som jag erbjuder.

Yinyoga
Yinyoga är en långsam yogaform som har sitt ursprung i Kina och kinesisk medicin. Yinyogan jobbar med skelett, bindväv, ligament, leder och inre organ. Det är en återhämtande och terapeutisk yogastil som passar alla!

Tonårsyoga
Tonårsyoga riktar sig till dig som är 13-19 år. Här får du lära dig såväl yogapositioner som andning och avslappning. Tonårsyoga är en mjuk forma av yoga utan prestationskrav på vighet eller kondition. Var och en yogar efter sina egan förutsättningar. Vi arbetar även mycket med avslappning. Om du är tonåring och vill lära känna dig själv och din kropp så är det här en bra metod!

Trummeditation
Trumresa är en metod inom shamanism för att uppnå ett meditativt sinnestillstånd där du kan lära dig om dig själv och läka din kropp.
Jag anordnar trummeditationer men du kan även boka mig för att hålla trummeditation för en grupp.

Kulning/Lockrop
Kulning är ett vokalt uttryckssätt som förr användes när man vallade djur. Alla kan lära sig kula, även du som kanske tycker att du inte kan sjunga. Kulning handlar om att hitta sin inre röst och att våga göra den hörd. En kurs i kulning handlar kanske mer om att hitta sig själv än att få stämbanden att låta. Att hitta sin urkraft helt enkelt!

Kurser inom shamanism
Olika kurser inom shamanism. Ofta är kurserna förlagda utomhus vid någon kraftplats. Kurserna kan ha olika teman men har alltid som syfte att få kontakt med naturen och ditt inre.
Jag kan även skräddarsy kurser utifrån en grupps önskemål.

Kurser inom intuition och själslig utveckling
Jag håller olika kursen inom själslig utveckling som reikikurser där du lär dig healing men även kurser där du lär dig om dig själv och din intuition. 

Helgkurs Reiki 1: här lär du dig fysisk reikihealing
Helgkurs Reiki 2: här lär du dig reikihealing på distans
Reiki master (kurs under ett helt år förlagd till helger): Du studerar till reikilärare för att lära ut healing till andra.
Kurs Lär känna din intuition: 8 kurstillfällen fördelade under ett år.