Jag som driver SjälsCoachen heter
Ann-Charlotte Landelius. Jag är diplomerad reikimaster, certifierad djurkommunikatör, regressionsterapeut, djurmassör (regndropps-massage med eteriska oljor) samt diplomerad tonårsyogalärare.  Jag är utbildad i Neuro-Auricular Technique som är en massage för nacke/axlar/migrän.  Jag har även gått i lära för en sibirisk shaman. 

Min önskan är att hjälpa dig eller ditt djur att må bra. Att du ska kunna hitta redskap för att leva ditt bästa liv!

Jag har mottagning hemma (Sturefors utanför Linköping) för reikibehandlingar, coachande samtal, regresssionsterapi samt migränbehandlingar. Jag arbetar även på distans eller på plats hos dig med ditt djur. Jag har också en omfattande kursverksamhet där du kan lära dig mer om dig själv och dina djur.

I maj 2017 blev jag diplomerad som Sveriges första renodlade tonårsyogalärare. Jag har arbetat med yoga under många år med både tonåringar och vuxna, framför allt med de lite lugnare yogaformerna som yinyoga, restorative yoga och yoga nidra. På Yogahuset i Linköping har jag sedan många år både senioryoga och yinyoga. 

 

Sagt om SjälsCoachen av kursdeltagare och klienter:

" Du är så härlig, öppen, autentisk och inkännande. Tack!"

" Du bjuder så mycket på dig själv under kurserna och delar med dig av din egen resa vilket är väldigt inspirerande" 

" Du guidar oss kursdeltagare på ett bra och tydligt sätt. Du hjälper till att tolka och stötta utan att lägga orden i munnen på oss. Det känns väldigt tryggt" 

"Du har varit den vägledande lyktan i mörka tider där jag fått samla kraft och värme"

"Jag är så tacksam för att du lyssnade och hjälpte"

" Som kursledare är du engagerad, strukturerad och väl förberedd"


"Toppenbra helt enkelt!"