Reiki
Reikihealing är en japansk behandlingsform som stimulerar kroppens självläkning och är välgörande vid bland annat sjukdomstillstånd och stress. Reiki är en holistisk behandlingsform där man utgår ifrån att kropp och själ är en helhet och behandlingen görs därför på hela kroppen även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst område. Jag har behandlingslokal hemma (i Sturefors utanför Linköping). Jag ger endast reikibehandling till människa i min behandlingslokal men ger även reiki på distans till både människor och djur. Jag gör också hembesök i mån av tid om du gärna vill att jag träffar ditt djur. Vid distansreiki kan du/ditt djur befinna er var som helst när ni tar emot behandlingen Det är bra om du/ditt djur har möjlighet att gå tre behandlingar i rad ganska tätt för att få igång kroppens energiflöden och påbörja självläkning. Efter distansbehandling skickar jag ett mejl till dig med information om vad jag fick till mig under behandlingen eller så hörs vi på telefon och du kan även ställa frågor om behandlingen och det du upplevde.
Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och du kan använda din friskvårdspeng. Jag har naturligtvis tystnadsplikt.

Migränbehandling
Neuro Auricular Technique (NAT) är en massageteknik som ökar välbefinnandet i nacke och rygg. I NAT stimulerar man ca 1000 nervändar i nacken med en glasstav och eteriska oljor.
Det är en teknik som utvecklats särskilt med tanke på neurologiska åkommor men tekniken passar alla med bekymmer från nacke, axlar samt migrän.
Endast ekologiska eterska oljor av högsta kvalitet från Young Living Essential Oils används.

Regndroppsmassage för djur
Den här tekniken hjälper till att stärka djurets immunförsvar, ryggrad, bearbeta trauman samt hålla musklerna friska och starka. Under behandlingen masseras djuret längs ryggraden och med hjälp av eteriska oljor ger det en djupavslappnande verkan på djuret. 
Endast ekologiska eterska oljor av högsta kvalitet från Young Living Essential Oils används.